Produk Anyar

  • Easy Installation UV Resistance Outdoor WPC Cladding

    Instalasi Gampang Résistansi UV ...

    Detil produk: Nami WPC Cladding Item LSC15621 Bagian Lebar 156mm Kandel 21mm Beurat 1750g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang Disesuaikan Appli ...

  • 3D Embossed UV Resistance Composite WPC Decking

    3D Embossed UV Résistansi Kompos ...

    Nami 3D Embossed WPC Decking Item 3DLS146H23B Bagéan Lebar 146mm Kandel 23mm Beurat 2900g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.4m, 2.9m, 3.6m, atanapi customi ...

  • 3D Embossing More Nature Waterproof Hollow WPC Decking

    3D Embossing Langkung Alam Waterpr ...

    Nami 3D Embossed WPC Decking Item 3DLS146H24 Bagian Lebar 146mm Kandel 24mm Beurat 2800g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.4m, 3.6m, ...

  • Outdoor Co-extruded Wood Composite WPC Cladding

    Luar Co-extruded Kai Composi ...

    Ngaran Co-extrusion WPC Cladding Item Co-LS219H26 Bagian Lebar 219mm Kandel 26mm Beurat 3150g / M Density 1350kg / m³ Panjang Disesuaikan Applicatio ...

  • Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

    Ramah Lingkungan Kai Komposit Co-e ...

    Ngaran Co-extrusion WPC decking Item Co-LS140S22 Bagéan Lebar 140mm Kandel 22mm Beurat 4100g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m atanapi khusus ...

  • Weather Resistance Outdoor Wood Composite WPC Hollow Decking

    Résistansi Cuaca Kayu Luar ...

    Nami WPC kerung Decking Item LS140H25B Bagéan Lebar 140mm Kandel 25mm Beurat 2560g / m Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m 3.6m atanapi ngaropea Applica ...

  • Environmental protection outdoor decorative easy installation wood plastic WPC handrail

    Perlindungan lingkungan luar ...

    Nami LS-B200x115 panjang 2000mm Tinggi 1150mm Panjang Lainnya 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Aplikasi Taman, kebon, jembatan gunung Permukaan Perawatan Lemes, Disikat, S ...

  • 3D embossed  fireproof wood plastic composite WPC wall cladding

    3D embossed kayu seuneu plas ...

    Nami 3D WPC Wall Cladding Item LS157H16 Bagéan Lebar 157mm Kandel 16mm Beurat 1880g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6mor disesuaikan Ap ...

  • 3D Deep Embossed Waterproof composite WPC Hollow Decking

    3D Deep Embossed Waterproof comp ...

    Nami 3D Embossed WPC Decking Item LS135H25 Bagian Lebar 135mm Kandel 25mm Beurat 2650g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m, 3.6mor disesuaikan Appl ...

Nyarankeun Produk

Easy Installation UV Resistance Outdoor WPC Cladding

Instalasi Gampang Résistansi UV Luar WPC Cla ...

Detil produk: Nami WPC Cladding Item LSC15621 Bagian Lebar 156mm Kandel 21mm Beurat 1750g / M Density 1350kg / m³ Panjang Disesuaikan Aplikasi Super Pasar, villa, Perawatan Permukaan Taman Sikat Garansi Lima taun Fitur Produk : 1: Co-extrusion, téknologi pangénggalna dina kai kisaran komposit, téknologi cap canggih ieu ko-extruded kana inti, bahan permukaan na capped nyaéta anu masihan unggal dewan unik sareng unggul ...

3D Embossed UV Resistance Composite WPC Decking

3D Embossed UV Résistansi komposit WPC Decking

Nami 3D Embossed WPC Decking Item 3DLS146H23B Bagéan Lebar 146mm Kandel 23mm Beurat 2900g / M Densitas 1350kg / m³ Panjangna 2.4m, 2.9m, 3.6m, atanapi khusus Taman Aplikasi, Lansekap, Perawatan permukaan cai Taman Disikat sareng Sanding Garansi Produk 10-15 taun Fitur : ● Bahan utama decking WPC nyaéta PE, serat kai sareng bahan aditif. Decking WPC urang populér di sadaya dunya nalika urang nganggo bahan alam. ● Dek WPC urang nyaéta ...

3D Embossing More Nature Waterproof Hollow WPC Decking

3D Embossing Langkung Seueur Tahan Cai kerung WPC ...

Nami 3D Embossed WPC Decking Item 3DLS146H24 Bagian Lebar 146mm Kandel 24mm Beurat 2800g / M Densitas 1350kg / m³ Panjangna 2.4m, 3.6m, atanapi halaman Aplikasi anu khusus, Taman, Perawatan Permukaan Taman Brush sareng Sanding Warranty 10 taun Fitur Produk : 1 téknologi Anyar 3D embossing WPC lantai hiasan luar, ningkatna hiasan. Teknologi embossing 3D mangrupikeun téhnik ukiran deet. Unggal lantai abdi ...

Outdoor Co-extruded Wood Composite WPC Cladding

Luar Co-extruded Kai komposit WPC Cladding

Nami Ko-ékstrusi WPC Cladding Item Co-LS219H26 Bagian Lebar 219mm Kandel 26mm Beurat 3150g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang Disaluyukeun Aplikasi Kolam Renang, Perawatan luar kebon di luar Disikat atanapi Ngadaptarkeun Garansi Lima taun Fitur Produk ● Co-extrusion, téknologi pang anyarna di Kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu ko-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan unik sareng ...

Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

Ramah lingkungan Kai komposit Co-extrusion WPC De ...

Ngaran Co-extrusion WPC decking Item Co-LS140S22 Seksi Lebar 140mm Kandel 22mm Beurat 4100g / M Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m atanapi khusus Aplikasi Park, Lansekap, Platform luar Perawatan Permukaan Disikat atanapi Sanding Garansi Produk Lima Taun Fitur ● Co -kecualian, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaan na anu matak anu masihan unggal papan ...

Weather Resistance Outdoor Wood Composite WPC Hollow Decking

Résistansi Cuaca Luar Kai Komposit WPC H ...

Nami WPC kerung Decking Item LS140H25B Bagéan Lebar 140mm Kandel 25mm Beurat 2560g / m Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m 3.6m atanapi Landscape Aplikasi khusus, Taman, Perawatan permukaan Villas Alur Garansi Lima taun Fitur Produk ● Bahan utama decking WPC nyaéta PE, serat kai sareng bahan panambah. Dek WPC urang populér di sadaya dunya nalika urang nganggo bahan alam. ● dek WPC kami indah sareng elegan sisikian kai alam ...

Environmental protection outdoor decorative easy installation wood plastic WPC handrail

Perlindungan lingkungan ruang hiasan luar ...

Nami LS-B200x115 panjang 2000mm Tinggi 1150mm Panjang Lainnya 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Taman Aplikasi, kebon, jembatan gunung Permukaan Perawatan Lemes, Disikat, Super embossing Pelayanan purna jual Online dukungan téknis Warna Abu, kopi, coklat, ceder , jsb Fitur Produk ● WPC handrail seueur dianggo dina jembatan taman sareng jembatan gunung pikeun ngajagi kaamanan masarakat. Kami gaduh sababaraha gaya kéangan WPC pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda-béda ....

3D embossed  fireproof wood plastic composite WPC wall cladding

3D embossed kai seuneu plastik komposit W ...

Nami 3D WPC Wall Cladding Item LS157H16 Bagéan Lebar 157mm Kandel 16mm Beurat 1880g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6mor khusus Aplikasi Villa, pondok bumi Permukaan Perawatan 3D jaminan jaminan 5 taun Produk Fitur ● Pelapis témbok WPC kami nyaéta geulis sareng anggun tékstur sisikian kai alam, keuna kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor ...

BERITA

  • Kumaha cara motong & ngencarkeun dek komposit

    Sakumaha gambar tibalik anu ditingalikeun, panginten daérah anjeun sami sapertos kieu, henteu teratur sareng anjeun hoyong ngararancangna ku gaya anu khas. Tapi pabrik dek WPC sok nyarioskeun yén aranjeunna ngan bakal ngahasilkeun hiji atanapi dua ukuran sareng produk panjang. Nalika anjeun nguping ieu, anjeun panginten panginten ...

  • Sababaraha Tip Ngeunaan WPC

    Produk komposit palastik kai (WPC) mikaresep kaunggulan tina bahan kai sareng polimér, tapi éta gratis tina kakuranganana. Bahan wPC mangrupikeun kakuatan tinggi, nyegah bobo, résistansi cuaca, résistansi slip. Éta tiasa dianggo dina bentang, ngebon, villa sareng platform luar anu sanés. Kalayan manusa ...

  • Tiasa decking WPC dicét?

    WPC decking pondok pikeun palastik kai sareng dek komposit, éta beuki populér di sakumna dunya. Nalika kami ngajelaskeun dek komposit, urang sok nyarios WPC decking henteu aya lukisan, teu aya lem, pangropéa rendah. Teras panginten aya anu bakal bingung éta tiasa papan dek WPC dicét? Upami tiasa, kumaha ...

Aplikasi Produk LISEN WPC Composite

sertipikat