3D Deep Embossed Waterproof komposit WPC Hollow Decking

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:WPC Decking
Barang No.LS135H25
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 2,35 / M
Asal Produk:Cina
Warna:Arang, daun maple, kai Beureum, Kopi, jsb atanapi dikustomisasi
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:10-18 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

3D Embossed WPC Decking

Barang

LS135H25

Bagian

 图片 10

Lebar

135mm

Kandel

25mm

Beurat

2650g / M

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

2.9m, 3.6mor ngarobih

Aplikasi

Kolam renang, Taman, jsb

Perawatan permukaan

Disikat atanapi Sanding

Garansi

Lima taun

Fitur Produk
● téknologi anyar 3D embossing WPC lantai hiasan outdoor, ningkatna hiasan. Teknologi embossing 3D mangrupikeun téhnik ukiran deet. Unggal lantai sami sareng patung, sareng suasana artistik sareng gelar visual parantos ningkat pisan. Embossing 3D klasik nyaéta pamutahiran anu hadé dina lanté kai-plastik anu ditingali, anu henteu ngan ukur tiasa dikaitkeun deui ku pita-pita tapi ogé ngadukung tilas mimiti ngabalak.

● Wpc tradisional decking komposit gampang kaleungitan sisikian dina permukaan, super embossed decking ngalaksanakeun langkung saé tibatan kayu komposit anu biasa, éta langkung alami sareng pikaresepeun, langkung luntur sareng tahan gores.

● Lihua urang super embossed Deck WPC ngagaduhan sagala kaunggulan tradisional decking komposit , éta tetep dijaga: tahan cai, anti UV, tahan cuaca, anti korosi, pencegahan serangga, pangropéa rendah, umur panjang jasa sareng sajabana… Sareng papan jero anu jero katingalina sareng karaos langkung sapertos kai alami kusabab perlakuan embossing 3D beungeut cai.
tupianf3152884

 

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi Slip garing EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Hartosna 73, Min 70
Slip Resistansi baseuh EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Rata-rata 45, Min 43
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA -F'max: Hartosna≥3300N, Min≥3000N Kakuatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.2 -Defleksi dina handapeun beban 500N Maksudna≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus élastisitas: 3969 MPa
Beban maksimum: Hartosna 3786N, Min 3540N
Deféksi dina 500N:
Hartosna: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1 Rata-rata ngabareuhan: ketebalan ≤4%, lébar ≤0.8%, panjangna ≤0,4% Rata-rata ngabareuhan: 1,81% kandelna, 0,22% lébarna, panjangna 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.5 Pembengkakan maksimal: ≤5% kandelna, ≤1,2% lébarna, ≤0,6% panjangna Max ngabareuhan: 2,36% dina ketebalan, 0,23% lega, panjangna 0,44%
Nyerep cai:

Nyerep cai: hartosna: 4,32%, maks: 5,06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Lalawanan kana lekukan EN 15534-1: 2014 Bagéan7.5 Brinell karasa: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.7 Laju pamulihan elastis: 65%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Unduhan Pitunjuk Déwan

    anzhuang2

    Q1: Naon prinsip desain penampilan produk anjeun? Naon kaunggulanana?
    A: Produk kami rarancang dina kabiasaan hirup, sapertos anti slip, tahan cuaca, anti luntur, jst.

    Q2: Naon bedana produk anjeun diantara sasama?
    A: Produk WPC kami nganggo bahan anu langkung saé sareng langkung énggal, janten kualitasna langkung saé sareng kaunggulan téknologi, harga kami saé pisan.

    Q3: Saha tanaga R&D anjeun? Naon kualifikasi na?
    A: Kami gaduh tim R&D, sadayana gaduh rata-rata pangalaman lengkep, aranjeunna parantos damel di daérah ieu langkung ti sapuluh taun!

    Q4: Naon ideu R&D produk anjeun?
    A: Ideu R&D urang ramah lingkungan, perawatan rendah, umur panjang nganggo sareng kualitas luhur.

    Q5: Naon spésifikasi téknis pikeun produk anjeun? Upami kitu, naon anu khusus?
    A: spésifikasi téknis kami ukuranana pasti, pasipatan mékanis, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kamampuan Cuaca, jsb.

    Q6: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
    A: produk Lihua parantos diuji ku SGS kalayan standar kadali mutu EU WPC EN 15534-2004, rating seuneu EU Standar sareng tingkat rating seuneu B, WPC Amérika dina standar ASTM.

    Q7: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
    A: kami Certified sareng ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC sareng PEFC.

    Q8: Pelanggan anu mana anu parantos anjeun ngaliwat pamariksaan pabrik?
    A: Sababaraha palanggan ti GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, jsb parantos nganjang ka pabrik urang, sadayana sadayana sugema kalayan kualitas sareng jasa kami.

    Q9: Naon sistem pameseran anjeun sapertos kitu?
    A: 1 pilih matérial anu pas anu urang butuhkeun, parios kualitas bahanna saé atanapi henteu
    2 parios bahanna saluyu sareng kabutuhan sistem urang sareng sertifikasi
    3 ngalakukeun tés matéri, upami diliwatan, maka bakal mesen.

    Q10: Naon standar panyadia perusahaan anjeun?
    A: Éta sadayana kedah cocog sareng standar kabutuhan pabrik urang, sapertos ISO, ramah lingkungan, kualitas luhur, jsb.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami