3D Embossed UV Résistansi komposit WPC Decking

Pedaran pondok:

Kapamilikan produk: WPC Decking

Barang No.: 3DLS146H23B

Pamayaran: TT / LC

Harga: $ 2,57 / M

Asal Produk: Cina

Warna: Jati, Coklat, Coklat, Cedar, Areng, jsb

Palabuhan Pengiriman: Palabuhan Shanghai

Waktos prosés: 10-22 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

3D Embossed WPC Decking

Barang

3DLS146H23B

Bagian

 sdf

Lebar

146mm

Kandel

23mm

Beurat

2900g / M

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

2.4m, 2.9m, 3.6m, atanapi disesuaikan

Aplikasi

Taman, Bentang, Taman cai

Perawatan permukaan

Disikat sareng Sanding

Garansi

10-15 taun

Fitur Produk

  1. Deck WPC bahan utama nyaéta PE, serat kai sareng bahan aditif. Urang Deck WPC populér di sadaya dunya sabab urang nganggo bahan alam.
  2. ● decking WPC urang geulis sareng elegan tekstur sisikian kai alam, toél kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa minuhan sagala rupa sarat konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor sareng dipotong supados pas aksésoris tina spésifikasi anu béda, sapertos bentang, kebon luar, taman, supermarket, jst.
  3. ● Decking WPC urang ramah lingkungan, didaur ulang sareng teu aya bahan kimia bahaya, henteu peryogi lukisan, teu aya lem sareng perawatan rendah.
  4. ● Decking kami ngagaduhan kabisa cuaca anu saé, éta tiasa cocog ti -40 ℃ dugi ka + 60 ℃. Decking WPC urang tiasa dianggo di sadaya dunya. Kusabab papan kami tahan cuaca, anti slip, sababaraha retakan, warp, friendly alas kaki . Ditambah aditif UV ngajantenkeun papan urang tahan UV, luntur tahan sareng awét. Stabilitas diménsi anu hadé ngalawan Uap sareng suhu.

1

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi Slip garing

EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4

Nilai pendil≥36

Arah longtitudinal: Rata-rata 72, Min 70 Arah horisontal: Rata-rata 79, Min 78

Slip Resistansi baseuh

EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4

Nilai pendil≥36

Arah longtitudinal: Rata-rata 46, Min 44 Arah horisontal: Rata-rata 55, Min 53

Résistansi dampak massa ragrag

EN 15534-1: 2014 Bagéan7.1.2.1 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.1

Teu aya spésimen anu bakal gagal ku panjang retak≥

10mm atanapi jero résidu sésa ≥0.5mm

Maks. Panjangna retak (mm): Henteu rengat Max. Indenasi residén (mm): 0.31

Pasipatan fléksural

EN15534-1: 2014 AnnexA EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.2

-F'max: Hartosna≥3300N, Min≥3000N

-Defleksi dina handapeun beban 500N Maksudna≤2.0mm, Max≤2.5mm

Kakuatan Bending: 27,4 MPa Modulus of elasiticity: 3969 MPa Maximum load: mean 3786N, Min 3540N Deflection at 500N: mean: 0.86mm, Max: 0.99mm

Tatakrama ngarayap

EN 15534-1: 2014 Bagéan7.4.1 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.3

Rentang dipikanyaho dipaké: Hartosna ∆S≤10mm, Max ∆S≤13mm, Hartosna ∆Sr≤5mm

Span: 330mm, Hartosna ∆S 1.65mm, Max ∆S 1.72mm, Hartosna ∆Sr 1.27mm

Bengkak sareng nyerep cai

EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.5

Rata-rata ngabareuhan: ≤4% kandelna, -0,8%

dina lébarna, ≤0,4% panjangna Max ngabareuhan: ≤5% kandelna, ≤1,2% lébarna, ≤0,6% panjangna nyerep Cai: Hartosna: ≤7%, Maks: ≤9%

Rata-rata ngabareuhan: 1,81% kandelna, 0,22% lébarna, 0,36% panjangna Max Ngabengkak: 2,36% kandelna, 0,23% lébarna, 0,44% panjang nyerep Cai: Hartosna: 4,32%, Maks: 5,06%

Tés ngagolak

EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.3 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.5

Nyerep cai dina beurat: Maksadna7%, Max≤9%

Nyerep cai dina beurat: Hartosna: 3.06%, Maks: 3,34%

Koefisien ékspansi termal linier

EN 15534-1: 2014 Bagéan9.2 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.6 ISO 11359-2: 1999

≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹

34,2 x10⁻⁶ K⁻¹

Lalawanan kana lekukan

EN 15534-1: 2014 Bagéan7.5 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.7

Teu karasa Brinell: 79 MPa Laju pamulihan élastis: 65%

Panas malikkeun

EN 15534-1: 2014 Bagéan9.3 EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.7 EN 479: 2018

Suhu Tés: 100 ℃ Hartosna: 0,09%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pitunjuk Instalasi Papan

    Kalayan instalasi sareng perawatan anu saé, produk kai dijamin nyayogikeun taun-taun hirup di luar ruangan. Pikeun ngahontal pamasangan bébas tina produk kai:

    -Konsultasi Konci gedong lokal sateuacan dipasang.

    -Familiarize diri ku paréntah panginstalan.

    -Mastikeun anjeun gaduh sadaya alat sareng bahan anu diperyogikeun-sakumaha didaptarkeun dina lambaran instruksi.

    Panyimpenan sareng Penanganan

    -Ngan miceun bahan kai nalika ngabongkar.

    -Simpen dina permukaan anu rata sareng tutup ku bahan anu henteu tembus.

    -When mawa papan kai, laksanakeun pikeun pangrojong anu langkung saé.

    -Tunjuk instruksi pamasangan pikeun pedoman tambahan dina unggal produk.

    Pedoman Perawatan sareng Penanganan Pikeun Dek

    Pikeun ngaleutikan goresan, nicks, motong sareng alur, sareng ngalestarikeun kaindahan dek kai. Tuturkeun pituduh ieu:

    -Ulah geser geladak ngalawan silih nalika mindahkeun éta. Nalika nyoplokkeun tina unit, angkat dek sareng setélkeun ka handap.

    -Ulah ngageser alat-alat atanapi alat sered ngalangkungan luhur méja nalika pangwangunan.

    -Jaga permukaan dek bebas tina limbah konstruksi. Ngangkut kokotor sareng lebu konstruksi di peuntas permukaan geladak, anu nyumbang kana ngeruk permukaan.

    Émbaran penting

    -When damel sareng produk kai atanapi bahan bangunan naon waé, pastikeun nganggo pakéan anu pantes sareng alat kaamanan.

    -Kanggo sadaya produk kai, alat damel kai standar tiasa dianggo, sakumaha paréntah pabrik anu lumaku.

    -Scrap tiasa dipiceun ku runtah konstruksi normal.

    -wood ngagaduhan résistansi slip anu hadé baseuh atanapi garing.

    -wood ngagaduhan sistem fastener anu disumputkeun sareng gampang dipasang klip kai.

    Pitunjuk Ngencarkeun

    -Gunakan minimal # 8 x 2-1 / 2 "kualitas luhur dilapis, stainless steel atanapi komposit dek sekrup.

    -Pre-pangeboran diperyogikeun dina cuaca anu tiis sareng nalika dina waktos 1-1 / 2 ”tina akhir dek

    -Ulah nganggo lem atanapi caulk pikeun nyepetkeun geladak kai atanapi pikeun ngégél gabungan antara dua geladak sareng permukaan anu sanés. Ieu bakal ngahambat ékspansi alami sareng kontraksi papan sareng bakal ngahambat saluran cai.

    Ventilasi ditangtoskeun anu diperyogikeun

    - Pikeun ngirangan beueus tina handapeun dek, kedah aya anu minimum

    tina 12 "ruang udara kontinyu anu teu kahalangan luhur sapanjang tilu sisi dek kanggo ngamungkinkeun ventilasi silang.

    Ieu kedah ayana di sahandapeun handapeun dek joist.

    -Dina sababaraha aplikasi anu kawates, kalebet dek anu diwangun ngalawan juru di jero, ventilasi tambihan diperyogikeun dimana dek minuhan gedong. Gagalna nyayogikeun ventilasi anu cekap tiasa nyababkeun gagalna permukaan dek sareng bakal batal garansi.

    Pitunjuk Instalasi Lisen Kai decking

    Anjeun tiasa ngahémat waktos konstruksi sareng biaya kalayan ngadamel desain, ngarencanakeun nganggarkeun bahan anu diperyogikeun numutkeun tujuan desain program. Anjeun tiasa milih matéri nyalira numutkeun kahoyong anjeun kalayan langkung seueur pilihan kai opsional, pangwangunan kai, mesin damel kayu tiasa dianggo pikeun ngorehan, ngerasa, ngebor sareng sajabina.

    1. Nalika anjeun masang decking, mimitina anjeun kedah ngadamel pretreatment kana taneuh, teras ngalereskeun joist dina taneuh anu karasa. Kami ngarékoméndasikeun joist pitch pikeun 35-40cm. Jarak Joist ogé tiasa disingget sakumaha anu dipénta.image001
    2. Pertimbangkeun jarak 3cm ka gedong nalika masang dek.image002
    3. Kit gabungan tina dek kai nyaéta klip stainless steel. Pangeboran kedah langkung alit tibatan diaméter diaméterna sekrup 3/4 dina raraga ningkatkeun tangkeupan sekrup diri tina kuku.image003
    4. Sambel decking hipu sareng aplikasi palu karét nalika konstruksi kanggo mastikeun celah anu sami sareng permukaan konstruksi anu éndah.image004
    5. Panjang lambar logam bakal kapangaruhan kusabab luas konstruksi anu langkung ageung. Kami ngarékoméndasikeun bagian tina jarak 5mm nalika bagian-bagian diperyogikeun.image005
    6. 1. Anjeun tiasa nyambungkeun alur sareng gabung sareng screw ngetok diri upami klipna henteu sayogi pikeun sambungan tina joist sareng decking.image006
    7. Pilih papan pelengkap pikeun janten papan pasisian numutkeun ukuran gandeng sareng dek saatos réngsé pangwangunan.image007

    Pamasangan Gambar tina klip plastik

    1. Nalika anjeun masang decking, mimitina anjeun kedah ngadamel pretreatment kana taneuh, teras ngalereskeun joist dina taneuh anu karasa. Kami ngarékoméndasikeun joist pitch pikeun 35-40 cm. Jarak Joist ogé tiasa disingget sakumaha anu dipénta.image008
    2. Pertimbangkeun jarak 3cm ka gedong nalika masang dek.image009
    3. Kit gabungan anu sanésna tina kai nyaéta klip waja plastik. Pangeboran kedah langkung alit tibatan diaméter diaméterna sekrup 3/4 dina raraga ningkatkeun tangkeupan sekrup diri tina kuku.
      image010 image011
    4. Sambel decking hipu sareng aplikasi palu karét nalika konstruksi kanggo mastikeun celah anu sami sareng permukaan konstruksi anu éndah. image012 image013
    5. Panjang lambar logam bakal kapangaruhan kusabab luas konstruksi anu langkung ageung. Kami ngarékoméndasikeun bagian tina jarak 5mm nalika bagian-bagian diperyogikeun.image014
    6. Anjeun tiasa nyambungkeun alur sareng gabung sareng sekrup ngetok diri upami klipna henteu sayogi pikeun sambungan tina joist sareng decking.image015
    7. Pilih papan pelengkap pikeun janten papan pasisian numutkeun ukuran gandeng sareng dek saatos réngsé pangwangunan.image016

    Pasang dek padet

    1. Nalika anjeun masang decking, mimitina anjeun kedah ngadamel pretreatment kana taneuh, teras ngalereskeun joist dina taneuh anu karasa. Kami ngarékoméndasikeun joist pitch pikeun 35-40cm. Jarak Joist ogé tiasa disingget sakumaha anu dipénta.image017
    2. Pertimbangkeun jarak 3cm ka gedong nalika masang dek padet Pasang dek padet ku paku anu tiasa ditingali sareng tempat kuku 2cm ka tepi.image018
    3. Balikan deui prosés na.image019
    4. Pilih papan pelengkap pikeun janten papan pasisian numutkeun ukuran gandeng sareng dek saatos réngsé pangwangunan.image020

    T: Naon standar panyadia perusahaan anjeun?

    A: Éta sadayana kedah cocog sareng standar kabutuhan pabrik urang, sapertos ISO, ramah lingkungan, kualitas luhur, jsb.

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé? Naon kapasitas unggal sét maotna?

    A: Biasana hiji kapang tiasa dianggo 2-3 dinten, urang bakal ngajaga éta saatos unggal urutan, kapasitas unggal sét bénten-bénten, pikeun papan normal sadinten nyaéta 2.5-3.5ton, produk 3D timbul nyaéta 2-2.5 ton, ko- produk ékstrusi nyaéta 1.8-2.2 ton.

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: 1.Pastikeun kuantitas sareng warna urutan sareng konsumén

    Artisan nyiapkeun formula sareng ngadamel sampel pikeun mastikeun warna na saatos diubaran ku palanggan

    Teras jantenkeun granulasi (Nyiapkeun bahan), teras bakal ngamimitian ngadamel, produk ékstrusi bakal ditumpukkeun di lokasi anu khusus, engké urang bakal ngalakukeun saatos diubaran, maka urang rangkep ieu.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?

    A: Éta bakal béda-béda numutkeun kuantitasna. Sacara umum éta ngeunaan 7-15 dinten kanggo hiji wadah 20ft. Upami 3D embossed sareng produk ko-extrusion, urang peryogi 2-4 dinten langkung umum salaku prosés Kompléks.

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?

    A: Umumna urang gaduh jumlah minimal, éta 200-300 SQM. Tapi upami anjeun hoyong ngeusian wadah kana beurat wates, sababaraha sababaraha produk kami bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun!

    T: Naon ngahasilkeun produk anjeun? Kumaha kahontalna?

    A: Hasil produk kami langkung ti 98%, sabab kami bakal ngendalikeun kualitas na mimitina, ti mimiti matéri, aranjeunna QC bakal ngendalikeun kualitas nalika ngadamel, ogé tukang bakal mariksa sareng ngapdetarkeun pormulirna salawasna.

    T: Sabaraha lami umur jasa produk WPC?

    A: Éta sakitar 25-30 taun dina kaayaan ideal.

    Q: Istilah pembayaran anu mana anu anjeun bakal tampi?

    A: Istilah pamayaran nyaéta T / T, Western Union sareng sajabina.

    T: Ngabandingkeun sareng kai, naon kaunggulan produk WPC?

    A: ka-1, produk WPC leres-leres ramah lingkungan, éta 100% didaur deui.

    Produk ka-2, WPC tahan cai, tahan beueus, tahan kai sareng anti jamur.

    Produk ka-3, WPC gaduh kakuatan tinggi, low maké jeung cimata, éta non-bareuh, euweuh deformasi sareng henteu pegat

    Q: Naha produk WPC peryogi ngalukis? Naon kelir anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Salaku bédana sareng kai, produk WPC nyalira warna nyalira, aranjeunna peryogi lukisan tambahan. Sacara umum, kami nyayogikeun 8 warna utami salaku Cedar, konéng, pinus beureum, kai beureum, coklat, kopi, abu-abu ngora, abu biru. Sareng ogé, kami tiasa ngadamel warna khusus per pamundut anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami