Ihtisar Perusahaan

about

Anhui Lihua Wood Composite Co., Ltd. nyaéta Tech anu Luhur sareng Anyar. Perusahaan, ngaliput tutuwuhan 15.000 méter sq, perenahna di taman industri Langxi, simpang Anhui, Zhejiang sareng propinsi Jiangsu, ngaraosan aksés anu gampang pikeun jaringan transportasi utama. Pabrik urang ngahijikeun ngararancang, nalungtik, pamasaran sareng aplikasi bahan komposit palastik kai kalayan produksi.
Kami gaduh 24 lini produksi kalayan produksi taunan 20.000 ton, anu ngajamin produk anu stabil sareng tepat waktos anu nyayogikeun. Produk utama kami kalebet: WPC decking, WPC wall cladding, WPC pager, WPC handrail, WPC pergola, WPC pot pot and WPC bench and pavilion. Sagala jinis bahan didamel kalayan prosedur QC anu ketat.

Kamampuh Perusahaan

Kami gaduh tim QC anu gaduh pangalaman langkung ti 3 taun di lapangan. Produkna diperiksa dina unggal prosés. Sababaraha diantarana diuji ku pihak katilu. Ogé kami ngenalkeun ERP kontrol kualitas calakan sareng sistem produksi. Sadayana atra sareng dikawasa ti hiji léngkah ka jalan anu sanés. Kaseueuran urang pagawé lokal, aranjeunna parantos damel di dieu sababaraha taun kalayan pangalaman produksi anu langkung saé. Insinyur utama parantos ngerjakeun komposit langkung ti 10 taun.

about

about

4

Kinerja Bisnis

Kami gaduh tim penjualan pikeun pasar di dunya sareng di luar negeri. Kami konsentrasi kana pamasaran, produk sareng téknologi énggal, tetep robih sareng tés kana téknologi énggal sareng produk énggal. Urang gaduh tim jasa ngora sareng kuat kalayan réspon gancang sareng kamampuan komunikasi anu saé.

Inpormasi Tambahan

Palanggan kami ti Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia. Produk Lihua parantos diuji ku SGS kalayan standar kadali kualitas EU WPC EN15534-2004, rating seuneu EU Standar kalayan tingkat rating seuneu B sareng standar Amérika WPC ASTM. Ogé kami Certified sareng IS09001-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO14001: 2004 Sistem Manajemen Lingkungan, FSC sareng PEFC. Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Kauntungan parusahaan

Kaunggulan:Produk kami gaduh kualitas sareng kiridit anu saé kanggo ngantep kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Téknologi:Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Jasa:Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Ngahasilkeun niat:Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9001 2000.

Kualitas alus teuing:Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

Tim téknis anu kuat:Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun peralatan calakan épisiensi kualitas luhur.