3D embossed kayu fireproof palastik komposit WPC cladding témbok

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:WPC Tembok Cladding
Barang No.LSC15716
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 1,58 / M
Asal Produk:Cina
Warna:Kopi, Coklat, Kayu, Kai Beureum, Cedar, hideung, Abu, sareng sajabana
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:15-25 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

3D WPC Wall Cladding

Barang

LS157H16

Bagian

 157x16

Lebar

157mm

Kandel

16mm

Beurat

1880g / m

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

2.2m, 2.9m, 3.6mor ngarobih

Aplikasi

Villa, imah pondok

Perawatan permukaan

3D embossed

Garansi

Lima taun

Fitur Produk

1: téknologi Anyar 3D embossing WPC hiasan luar cladding, ningkatna hiasan. Teknologi embossing 3D mangrupikeun téhnik ukiran deet. Masing-masing cladding sami sareng patung, sareng suasana artistik sareng gelar visual parantos ningkat pisan. Embossing 3D klasik mangrupikeun pamutahiran anu hadé dina palapis kai-plastik anu ditingali, anu henteu ngan ukur tiasa dikaitkeun deui sareng pita tapi ogé ngadukung tilas mimiti ngabalak.

2: cladding komposit wpc tradisional gampang leungit sisikian dina permukaan, cladding super embossed ngalakukeun langkung saé tibatan kayu komposit umum, éta langkung alami sareng pikaresepeun, langkung luntur sareng tahan gores.

3: cladding WPC super embossed Lihua gaduh sadayana kaunggulan panel témbok komposit tradisional, éta tetep dijaga: tahan cai, anti UV, tahan cuaca, anti korosi, pencegahan serangga, pangropéa anu handap, umur panjang jasa jsb ... Sareng papan embossed jero katingali sareng karaos langkung sapertos kai alami kusabab perlakuan embossing 3D dina permukaan.

 

tupianf3152884

 

 

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi dampak massa ragrag EN 15534-1: 2014 Bagéan7.1.2.1
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.1
Teu aya spésimen anu bakal gagal Teu aya rengat spésimén tés
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.2
Deflection handapeun beban 500N ≤5.0mm kakuatan BendingMaksimum beban dina narekahan Raray Hareup: Maksimum momotan: Rata-rata 1906N Defleksi dina 250N: Rata-rata 0.64mm
Beban maksimum: Rata-rata 1216N
Deflection di 250N: 0.76mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.4
Rata-rata ngabareuhan: ≤10% kandelna, ≤1.5% lébarna, ≤0,6% panjangna
Pembengkakan maks: ≤12% kandelna, ≤2% lébarna, ≤1,2% panjang nyerep Cai:
Rata-rata: ≤8%, Maks: ≤10%
Rata-rata ngabareuhan: 2,25% kandelna, 0,38% lébarna, panjangna 0,15%
Max ngabareuhan: 2,31% dina kandelna, 0,4% lébarna, panjangna 0,22%
Nyerep cai: hartosna: 5,46%, maks: 5,65%
Koefisien ékspansi termal linier EN 15534-1: 2014 Bagéan9.2
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.5
≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹ Hartosna: 46,8 x10⁻⁶ K⁻¹
Tarik ngaliwatan résistansi EN 15534-1: 2014 Bagéan7.7
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6
Angkatan dina kagagalan: 479N, Nilai rata-rata: 479N,
Modeu kagagalan: 479N
Aya retakan dina spésimen tés
Panas malikkeun EN 15534-1: 2014 Bagéan9.3
EN 479: 1999
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6
Suhu Tés: 100 ℃ Hartosna: 0,09%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • unduh pituduh pamasangan témbok

    wall cladding installation guide_01

    Q1: Naha produk WPC anjeun tiasa nganggo logo palanggan?
    A: Leres, upami palanggan masihan logo na, urang tiasa nempatkeun logo dina bungkus produk atanapi nyetak kana produk anu khusus!

    Q2: Sabaraha lami anjeun ngadamel kapang anyar pikeun produk énggal?
    J: Sacara umum, urang peryogi 15-21 dinten kanggo ngadamel kapang anyar, upami aya sababaraha bédana, 5-7 dinten langkung kedah ngalakukeun modifikasi minor.

    Q3: Naha palanggan kedah mayar biaya kanggo kapang anyar? Sakumaha sakedik na? Naha urang bakal wangsul deui biaya ieu? Sakumaha lami bakal?
    A: Upami pelanggan kedah ngadamel kapang anyar, enya aranjeunna kedah mayar biaya pikeun kapang heula, éta bakal $ 2300- $ 2800. Sareng kami bakal balik deui biaya ieu nalika nasabah nempatkeun tilu pesenan kanggo wadah 20GP.

    Q4: Naon komponén produk WPC anjeun? Naon éta?
    A: Komponén produk WPC kami nyaéta 30% HDPE + 60% Serat Kayu + 10% Bahan Kimia Aditif.

    Q5: Sabaraha lami anjeun ngamutahirkeun produk anjeun?
    A: Kami bakal ngamutahirkeun produk kami unggal bulan.

    Q6: Naon prinsip desain penampilan produk anjeun? Naon kaunggulanana?
    A: Produk kami rarancang dina kabiasaan hirup, sapertos anti slip, tahan cuaca, anti luntur, jst.

    Q7: Naon bedana produk anjeun diantara raka?
    A: Produk WPC kami nganggo bahan anu langkung saé sareng langkung énggal, janten kualitasna langkung saé sareng kaunggulan téknologi, harga kami saé pisan.

    Q8: Saha tanaga R&D anjeun? Naon kualifikasi na?
    A: Kami gaduh tim R&D, sadayana gaduh rata-rata pangalaman lengkep, aranjeunna parantos damel di daérah ieu langkung ti sapuluh taun!

    Q9: Naon ideu R&D produk anjeun?
    A: Ideu R&D urang ramah lingkungan, perawatan rendah, umur panjang nganggo sareng kualitas luhur.

    Q10: Naon spésifikasi téknis pikeun produk anjeun? Upami kitu, naon anu khusus?
    A: spésifikasi téknis kami ukuranana pasti, pasipatan mékanis, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kamampuan Cuaca, jsb.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami