Alamat

No.46 jalan baishijian,

zona industri langxi,

Kota Xuancheng,

Propinsi Anhui, Cina

E-mail

alice@lisenwpc.com

jacky@lisenwpc.com

Telepon

Kantor: 0086-0563-3830116

Alice: 0086-13635632626

Jam

Senén-Minggu:

8:30 dugi ka 17:00 wengi

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami