Instalasi Gampang Résistansi UV Résistansi WPC Luar

Pedaran pondok:

Kapamilikan produk: WPC Cladding

Barang Henteu: LSC15621

Pamayaran: TT / LC

Harga: $ 1,47 / M

Asal Produk: Cina

Warna: Areng, Abu, Coklat, Kai Beureum, Kopi, Cedar.

Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Shanghai

Anjog waktos: 7-20 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Detil produk:

Nami

 WPC Cladding

Barang

LSC15621

Bagian

 Easy Installation UV

Lebar

156mm

Kandel

21mm

Beurat

1750g / M

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

 Disaluyukeun

Aplikasi

Pasar Super, villa, Taman

Perawatan permukaan

Disikat

Garansi

5-10 taun

Fitur Produk :

  1. Pelapis témbok WPC urang éndah sareng elegan tékstur sisikian kai alam, toél kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa nyumponan rupa-rupa kabutuhan konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor sareng dipotong supados pas aksésoris tina spésifikasi anu béda, sapertos bentang, kebon luar, taman, supermarket, jst.

 

  1. Pelapisan témbok WPC urang ramah lingkungan, didaur ulang sareng teu aya bahan kimia bahaya, sanés peryogi lukisan, teu aya lem sareng perawatan rendah.

 

  1. Paparan témbok urang gaduh kabisa cuaca anu saé, éta tiasa cocog ti -40 ℃ dugi ka + 60 ℃. Panyelupihan témbok WPC urang tahan cuaca, anti slip, sababaraha retakan, lungkawing, friendly tataranjang suku. Tambah aditif UV ngajantenkeun papan urang tahan UV, tahan luntur sareng awét. stabilitas dimensi anu hadé ngalawan Uap sareng suhu.

 

  1. Pelapis témbok WPC kalayan tampilan kai alami pikeun bumi di luar, cladding témbok WPC kami gaduh sababaraha spésifikasi pikeun nyugemakeun kabutuhan sareng sarat anu béda-béda ku konsumén. Pelapis témbok WPC gaduh kinerja mékanis anu pikaresepeun. 100% didaur ulang, ramah lingkungan, ngahémat sumberdaya leuweung. Warna sareng ukuran tiasa disaluyukeun ku kabutuhan anjeun, punten kersa gratis ku kami. 

BZIHJ1

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi dampak massa ragrag EN 15534-1: 2014 Bagéan7.1.2.1 EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.1 Teu aya spesimen anu nunjukkeun kagagalan Teu aya rengat spésimén tés
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.2 Deflection handapeun beban 500N ≤5.0mm kakuatan Bending beban Maksimum dina narekahan Beungeut Hareup: Maksimum momotan: Rata-rata 1906N Deflection at 250N: mean 0.64mm Back Face: Maximum load: mean 1216N Deflection at 250N: 0.76mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1 EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.4 Rata-rata ngabareuhan: ≤10% kandelna, ≤1,5% lébarna, ≤0,6% panjangna Max ngabengkak: ≤12% kandelna, ≤2% lébarna, ≤1,2% panjang nyerep Cai: Rata-rata: ≤8%, Maks : ≤10% Rata-rata ngabareuhan: 2,25% kandelna, 0,38% lébarna, 0,15% panjangna Max Ngabengkak: 2,31% kandelna, 0,4% lébarna, 0,22% panjang nyerep Cai: Rata-rata: 5,46%, Maks: 5,65%
Koefisien ékspansi termal linier EN 15534-1: 2014 Bagéan9.2 EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.5

50x10⁻⁶ K⁻¹

Hartosna: 46,8 x10⁻⁶ K⁻¹

Tarik ngaliwatan résistansi EN 15534-1: 2014 Bagéan7.7 EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6   Angkatan dina kagagalan: 479N, Nilai rata-rata: 479N, Modeu kagagalan: 479N Aya retakan dina spésimen tés
Panas malikkeun EN 15534-1: 2014 Bagéan9.3 EN 479: 1999 EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6   Suhu Tés: 100 ℃ Hartosna: 0,09%

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • wall cladding installation guide0
    wall cladding installation guide3
    wall cladding installation guide5
    wall cladding installation guide11
    wall cladding installation guide8

    Q: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos pas?
    A: produk Lihua parantos diuji ku SGS kalayan standar kadali mutu EU WPC EN 15534-2004, rating seuneu EU Standar sareng tingkat rating seuneu B, WPC Amérika dina standar ASTM.

    Q: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos pas?
    A: kami Certified sareng ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC sareng PEFC.

    Q: Pelanggan anu mana anu anjeun parantos lulus inspeksi pabrik?
    A: Sababaraha palanggan ti GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, jsb parantos nganjang ka pabrik urang, sadayana sadayana sugema kalayan kualitas sareng jasa kami.

    Q: Naon sistem pameseran anjeun sapertos kitu?
    A: 1 pilih matérial anu pas anu urang butuhkeun, parios kualitas bahanna saé atanapi henteu
    2 parios bahanna saluyu sareng kabutuhan sistem urang sareng sertifikasi
    3 ngalakukeun tés matéri, upami diliwatan, maka bakal mesen.

    T: Naon standar panyadia perusahaan anjeun?
    A: Éta sadayana kedah cocog sareng standar kabutuhan pabrik urang, sapertos ISO, ramah lingkungan, kualitas luhur, jsb.

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé? Naon kapasitas unggal sét maotna?
    A: Biasana hiji kapang tiasa dianggo 2-3 dinten, urang bakal ngajaga éta saatos unggal urutan, kapasitas unggal sét bénten-bénten, pikeun papan normal sadinten nyaéta 2.5-3.5ton, produk 3D timbul nyaéta 2-2.5 ton, ko- produk ékstrusi nyaéta 1.8-2.2 ton.

    Q: Naon prosés produksi anjeun?
    A: 1.Pastikeun kuantitas sareng warna urutan sareng konsumén
    Artisan nyiapkeun formula sareng ngadamel sampel pikeun mastikeun warna na saatos diubaran ku palanggan
    Teras jantenkeun granulasi (Nyiapkeun bahan), teras bakal ngamimitian ngadamel, produk ékstrusi bakal ditumpukkeun di lokasi anu khusus, engké urang bakal ngalakukeun saatos diubaran, maka urang rangkep ieu.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?
    A: Éta bakal béda-béda numutkeun kuantitasna. Sacara umum éta ngeunaan 7-15 dinten kanggo hiji wadah 20ft. Upami 3D embossed sareng produk ko-extrusion, urang peryogi 2-4 dinten langkung umum salaku prosés Kompléks.

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
    A: Umumna urang gaduh jumlah minimal, éta 200-300 SQM. Tapi upami anjeun hoyong ngeusian wadah kana beurat wates, sababaraha sababaraha produk kami bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun!

    Q: Naon total kapasitas anjeun?
    A: Umumna kapasitas total kami nyaéta 1000 ton per bulan. Salaku kami bakal nambihan sababaraha jalur produksi deui, ieu bakal ningkat dina waktos engké.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami