Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:WPC Decking
Barang No.LH140S22
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 4,88 / M
Asal Produk:Cina
Warna:Kopi, Coklat, Kayu, Kai Beureum, Cedar, hideung, Abu, sareng sajabana
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:10-15 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

Co-extrusion WPC decking

Barang

Co-LS140S22

Bagian

 Picture 10710

Lebar

140mm

Kandel

22mm

Beurat

4100g / M

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

2.2m, 2.9m atanapi ngaropea

Aplikasi

Taman, Lansekap, Platform luar

Perawatan permukaan

Disikat atanapi Sanding

Garansi

Lima Taun

Fitur Produk
● Co-extrusion, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan kinerja anu unik sareng unggul. Sipat insulasi cap ngajantenkeun papan ko-extrusion stabil pisan , permukaan moal ngalegaan sareng ngontraksi sapertos komposit sanésna, antukna nyerep panasna handap hartosna kaki bulistir bakal resep deui, ditambah stabilitas UV na warna anu alamiah bakal tahan mangtaun-taun.

● Co-extrusion atanapi capped deck boards nyaéta WPC papan generasi kadua. Aranjeunna parantos dirarancang ku panutup anu kabeungkeut dina inti papan nalika ngadamel. … Prosés ko-ékstrusi ngalibatkeun panggunaan antioksidan, pewarna, sareng sambetan UV pikeun ngeureunkeun inti.

● Papan ko-extruded Lihua ngahontal warna anu teu aya watesna sareng otentik warna, ngabandingkeun ngan ukur kayu alam, téknologi canggih sareng inovatif ieu ngamungkinkeun campuran warna anu luar biasa, nyayogikeun salah sahiji papan komposit anu paling saé.

● Opat jalur ko-extrusion majelis pikeun pabrik, urang tiasa mastikeun waktos nganterkeun anjeun. Ogé tiasa masihan langkung seueur pilihan pikeun anjeun. Kami bakal nempatkeun produk semi-réngsé dina lokasi Husus, saatos saatos perlakuan réngsé, kami bakal ngarobih papan ieu salaku kaputusan anjeun.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi Slip garing EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Hartosna 73, Min 70
Slip Resistansi baseuh EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Rata-rata 45, Min 43
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA -F'max: Hartosna≥3300N, Min≥3000N Kakuatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.2 -Defleksi dina handapeun beban 500N Maksudna≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus élastisitas: 3969 MPa
Beban maksimum: Hartosna 3786N, Min 3540N
Deféksi dina 500N:
Hartosna: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1 Rata-rata ngabareuhan: ketebalan ≤4%, lébar ≤0.8%, panjangna ≤0,4% Rata-rata ngabareuhan: 1,81% kandelna, 0,22% lébarna, panjangna 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.5 Pembengkakan maksimal: ≤5% kandelna, ≤1,2% lébarna, ≤0,6% panjangna Max ngabareuhan: 2,36% dina ketebalan, 0,23% lega, panjangna 0,44%
Nyerep cai:

Nyerep cai: hartosna: 4,32%, maks: 5,06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Lalawanan kana lekukan EN 15534-1: 2014 Bagéan7.5 Brinell karasa: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.7 Laju pamulihan elastis: 65%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Unduhan Pitunjuk Déwan

    anzhuang2

    Q1: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?
    A: Lihua nyaéta Perusahaan Tech Tinggi sareng Anyar, ngaliput tutuwuhan 15000 méter pasagi di Langxi Indusrial Zone. Urang ngagaduhan langkung ti 80 padamel, anu sadayana ngagaduhan pangalaman kerja WPC anu hadé.

    Q2: Naon alat uji anu anjeun gaduh?
    A: Pabrik kami gaduh téstés mékanis mékanis, Tésik seuneu-ratting, Tés anti-slip, Beurat, jsb.

    Q3: Naon prosés kualitas anjeun?
    A: Salami ngadamel, QC kami bakal mariksa ukuran, warna, permukaan, kualitasna, maka aranjeunna bakal kéngingkeun sampel sapotong pikeun ngalakukeun uji sipat mékanis. Ogé QC bakal dilakukeun saatos dirawat pikeun mariksa naha aya sababaraha masalah anu Teu katingali di jerona . Nalika ngalaksanakeun perlakuan, aranjeunna ogé bakal mariksa kualitasna.

    Q4: Naon ngahasilkeun produk anjeun? Kumaha kahontalna?
    A: Hasil produk kami langkung ti 98%, sabab kami bakal ngendalikeun kualitas na mimitina, ti mimiti matéri, aranjeunna QC bakal ngendalikeun kualitas nalika ngadamel, ogé tukang bakal mariksa sareng ngapdetarkeun pormulirna salawasna.

    Q5: Sabaraha lami umur jasa produk WPC?
    A: Éta sakitar 25-30 taun dina kaayaan ideal.

    Q6: Istilah pamayaran anu mana anu bakal anjeun tampi?
    A: Istilah pamayaran nyaéta T / T, Western Union sareng sajabina.

    Q7: Ngabandingkeun sareng kai, naon kaunggulan produk WPC?
    A: ka-1, produk WPC leres-leres ramah lingkungan, éta 100% didaur deui.
    Produk ka-2, WPC tahan cai, tahan beueus, tahan kai sareng anti jamur.
    Produk ka-3, WPC gaduh kakuatan tinggi, low maké jeung cimata, éta non-bareuh, euweuh deformasi sareng henteu pegat

    Q8: Naha produk WPC peryogi ngalukis? Naon kelir anjeun tiasa nyayogikeun?
    A: Salaku bédana sareng kai, produk WPC nyalira warna nyalira, aranjeunna peryogi lukisan tambahan. Sacara umum, kami nyayogikeun 8 warna utami salaku Cedar, konéng, pinus beureum, kai beureum, coklat, kopi, abu-abu ngora, abu biru. Sareng ogé, kami tiasa ngadamel warna khusus per pamundut anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami