Perlindungan lingkungan hiasan luar hiasan gampang instalasi kayu kéangan WPC

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:Cecekelan WPC
Barang No.LS-B200x115
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 47
Asal Produk:Cina
Warna:Kopi, Coklat, Kayu, Kai Beureum, Cedar, hideung, Abu, sareng sajabana
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:15-25 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

LS-B200x115

panjangna

2000mm

Luhur

1150mm

Panjang séjén

2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi disesuaikan

Aplikasi

Taman, kebon, jembatan gunung

Perawatan permukaan

Lemes, Sikat, Super embossing

Jasa saatos-diobral

Dukungan teknis online

Warna

Abu, kopi, coklat, ceder, jsb

Fitur Produk
Cecekelan WPC seueur dianggo dina jembatan taman sareng sasak gunung
ngajaga kaamanan masarakat. Kami gaduh sababaraha gayaCecekelan WPCs pikeun nyugemakeun kabutuhan pelanggan anu béda. Kitu ogé tékstur sisikian kai alami sareng toél, ieu tiasa nyumponan rupa-rupa sarat konsumén. Wra handrails gaduh desain elegan sareng perawatan anu gampang tahan serangga sareng kaku anu luhur. Lingkungan ramah, didaur ulang sareng teu aya bahan kimia bahaya, ngahemat sumberdaya leuweung. Gampang dipasang & béaya rendah tanaga kerja. Henteu ngalukis, teu aya lem, teu tiasa dirawat.

● Kami gaduh pabrik urang sorangan, warna sareng ukuran tiasa disaluyukeun ku pilihan anjeun. Punten mangga gratis pikeun nalungtik kami.
BIAOSE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Gambar pamasangan unduh lisénsi palastik kayu Lishen

    and

    Q1: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé? Naon kapasitas unggal sét maotna?
    A: Biasana hiji kapang tiasa dianggo 2-3 dinten, urang bakal ngajaga éta saatos unggal urutan, kapasitas unggal sét bénten-bénten, pikeun papan normal sadinten nyaéta 2.5-3.5ton, produk 3D timbul nyaéta 2-2.5 ton, ko- produk ékstrusi nyaéta 1.8-2.2 ton.

    Q2: Naon prosés produksi anjeun?
    A: 1.Pastikeun kuantitas sareng warna urutan sareng konsumén
    2. Artisan nyiapkeun formula sareng ngadamel sampel pikeun mastikeun warna sareng saatos diubaran ku palanggan
    3. Teras janten granulasi (Nyiapkeun bahan), teras bakal ngamimitian ngadamel, produk ékstrusi bakal ditumpukeun di lokasi anu khusus, engké urang bakal ngalakukeun saatos diubaran, maka urang rangkep ieu.

    Q3: Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?
    A: Éta bakal béda-béda numutkeun kuantitasna. Sacara umum éta ngeunaan 7-15 dinten kanggo hiji wadah 20ft. Upami 3D embossed sareng produk ko-extrusion, urang peryogi 2-4 dinten langkung umum salaku prosés Kompléks.

    Q4: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
    A: Umumna urang gaduh jumlah minimal, éta 200-300 SQM. Tapi upami anjeun hoyong ngeusian wadah kana beurat wates, sababaraha sababaraha produk kami bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun!

    Q5: Naon total kapasitas anjeun?
    A: Umumna kapasitas total kami nyaéta 1000 ton per bulan. Salaku kami bakal nambihan sababaraha jalur produksi deui, ieu bakal ningkat dina waktos engké.

    Q6: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?
    A: Lihua nyaéta Perusahaan Tech Tinggi sareng Anyar, ngaliput tutuwuhan 15000 méter pasagi di Langxi Indusrial Zone. Urang ngagaduhan langkung ti 80 padamel, anu sadayana ngagaduhan pangalaman kerja WPC anu hadé.

    Q7: Naon alat uji anu anjeun gaduh?
    A: Pabrik kami gaduh téstés mékanis mékanis, Tésik seuneu-ratting, Tés anti-slip, Beurat, jsb.

    Q8: Naon prosés kualitas anjeun?
    A: Salami ngadamel, QC kami bakal mariksa ukuran, warna, permukaan, kualitasna, maka aranjeunna bakal kéngingkeun sampel sapotong pikeun ngalakukeun uji sipat mékanis. Ogé QC bakal dilakukeun saatos dirawat pikeun mariksa naha aya sababaraha masalah anu Teu katingali di jerona . Nalika ngalaksanakeun perlakuan, aranjeunna ogé bakal mariksa kualitasna.

    Q9: Naon ngahasilkeun produk anjeun? Kumaha kahontalna?
    A: Hasil produk kami langkung ti 98%, sabab kami bakal ngendalikeun kualitas na mimitina, ti mimiti matéri, aranjeunna QC bakal ngendalikeun kualitas nalika ngadamel, ogé tukang bakal mariksa sareng ngapdetarkeun pormulirna salawasna.

    Q10: Sabaraha lami umur jasa produk WPC?
    A: Éta sakitar 25-30 taun dina kaayaan ideal.

    Q11: Istilah pembayaran anu mana anu anjeun tampi?
    A: Istilah pamayaran nyaéta T / T, Western Union sareng sajabina.

    Q12: Ngabandingkeun sareng kai, naon kaunggulan produk WPC?
    A: ka-1, produk WPC leres-leres ramah lingkungan, éta 100% didaur deui.
    Produk ka-2, WPC tahan cai, tahan beueus, tahan kai sareng anti jamur.
    Produk ka-3, WPC gaduh kakuatan tinggi, low maké jeung cimata, éta non-bareuh, euweuh deformasi sareng henteu pegat

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami