FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1: Naha produk WPC anjeun tiasa nganggo logo palanggan?
A: Leres, upami palanggan masihan logo na, urang tiasa nempatkeun logo dina bungkus produk atanapi nyetak kana produk anu khusus!

Q2: Sabaraha lami anjeun ngadamel kapang anyar pikeun produk énggal?
J: Sacara umum, urang peryogi 15-21 dinten kanggo ngadamel kapang anyar, upami aya sababaraha bédana, 5-7 dinten langkung kedah ngalakukeun modifikasi minor.

Q3: Naha palanggan kedah mayar biaya kanggo kapang anyar? Sakumaha sakedik na? Naha urang bakal wangsul deui biaya ieu? Sakumaha lami bakal?
A: Upami pelanggan kedah ngadamel kapang anyar, enya aranjeunna kedah mayar biaya pikeun kapang heula, éta bakal $ 2300- $ 2800. Sareng kami bakal balik deui biaya ieu nalika nasabah nempatkeun opat pesenan kanggo wadah 20GP.

Q4: Naon komponén produk WPC anjeun? Naon éta?
A: Komponén produk WPC kami nyaéta 30% HDPE + 60% Serat Kayu + 10% Bahan Kimia Aditif.

Q5: Sabaraha lami anjeun ngamutahirkeun produk anjeun?
A: Kami bakal ngamutahirkeun produk kami unggal bulan.

Q6: Naon prinsip desain penampilan produk anjeun? Naon kaunggulanana?
A: Produk kami rarancang dina kabiasaan hirup, sapertos anti slip, tahan cuaca, anti luntur, jst.

Q7: Naon bedana produk anjeun diantara raka?
A: Produk WPC kami nganggo bahan anu langkung saé sareng langkung énggal, janten kualitasna langkung saé sareng kaunggulan téknologi, harga kami saé pisan.

Q8: Saha tanaga R&D anjeun? Naon kualifikasi na?
A: Kami gaduh tim R&D, sadayana gaduh rata-rata pangalaman lengkep, aranjeunna parantos damel di daérah ieu langkung ti sapuluh taun!

Q9: Naon ideu R&D produk anjeun?
A: Ideu R&D urang ramah lingkungan, perawatan rendah, umur panjang nganggo sareng kualitas luhur.

Q10: Naon spésifikasi téknis pikeun produk anjeun? Upami kitu, naon anu khusus?
A: spésifikasi téknis kami ukuranana pasti, pasipatan mékanis, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kamampuan Cuaca, jsb.

Q11: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
A: produk Lihua parantos diuji ku SGS kalayan standar kadali mutu EU WPC EN 15534-2004, rating seuneu EU Standar sareng tingkat rating seuneu B, WPC Amérika dina standar ASTM.

Q12: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
A: kami Certified sareng ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC sareng PEFC.

Q13: Pelanggan anu mana anu parantos anjeun ngaliwat pamariksaan pabrik?
A: Sababaraha palanggan ti GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, jsb parantos nganjang ka pabrik urang, sadayana sadayana sugema kalayan kualitas sareng jasa kami.

Q14: Kumaha sistem pameseran anjeun?
A: 1 pilih matérial anu pas anu urang butuhkeun, parios kualitas bahanna saé atanapi henteu
2 parios bahanna saluyu sareng kabutuhan sistem urang sareng sertifikasi
3 ngalakukeun tés matéri, upami diliwatan, maka bakal mesen.

Q15: Naon standar panyadia perusahaan anjeun?
A: Éta sadayana kedah cocog sareng standar kabutuhan pabrik urang, sapertos ISO, ramah lingkungan, kualitas luhur, jsb.

Q16: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé? Naon kapasitas unggal sét maotna?
A: Biasana hiji kapang tiasa dianggo 2-3 dinten, urang bakal ngajaga éta saatos unggal urutan, kapasitas unggal sét bénten-bénten, pikeun papan normal sadinten nyaéta 2.5-3.5ton, produk 3D timbul nyaéta 2-2.5 ton, ko- produk ékstrusi nyaéta 1.8-2.2 ton.

Q17: Naon prosés produksi anjeun?
A: 1.Pastikeun kuantitas sareng warna urutan sareng konsumén
2. Artisan nyiapkeun formula sareng ngadamel sampel pikeun mastikeun warna sareng saatos diubaran ku palanggan
3. Teras janten granulasi (Nyiapkeun bahan), teras bakal ngamimitian ngadamel, produk ékstrusi bakal ditumpukeun di lokasi anu khusus, engké urang bakal ngalakukeun saatos diubaran, maka urang rangkep ieu.

Q18: Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?
A: Éta bakal béda-béda numutkeun kuantitasna. Sacara umum éta ngeunaan 7-15 dinten kanggo hiji wadah 20ft. Upami 3D embossed sareng produk ko-extrusion, urang peryogi 2-4 dinten langkung umum salaku prosés Kompléks.

Q19: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
A: Umumna urang gaduh jumlah minimal, éta 200-300 SQM. Tapi upami anjeun hoyong ngeusian wadah kana beurat wates, sababaraha sababaraha produk kami bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun!

Q20: Naon total kapasitas anjeun?
A: Umumna kapasitas total kami nyaéta 1000 ton per bulan. Salaku kami bakal nambihan sababaraha jalur produksi deui, ieu bakal ningkat dina waktos engké.

Q21: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?
A: Lihua nyaéta Perusahaan Tech Tinggi sareng Anyar, ngaliput tutuwuhan 15000 méter pasagi di Langxi Indusrial Zone. Urang ngagaduhan langkung ti 80 padamel, anu sadayana ngagaduhan pangalaman kerja WPC anu hadé.

Q22: Naon alat uji anu anjeun gaduh?
A: Pabrik kami gaduh téstés mékanis mékanis, Tésik seuneu-ratting, Tés anti-slip, Beurat, jsb.

Q23: Naon prosés kualitas anjeun?
A: Salami ngadamel, QC kami bakal mariksa ukuran, warna, permukaan, kualitasna, maka aranjeunna bakal kéngingkeun sampel sapotong pikeun ngalakukeun uji sipat mékanis. Ogé QC bakal dilakukeun saatos dirawat pikeun mariksa naha aya sababaraha masalah anu Teu katingali di jerona . Nalika ngalaksanakeun perlakuan, aranjeunna ogé bakal mariksa kualitasna.

Q24: Naon ngahasilkeun produk anjeun? Kumaha kahontalna?
A: Hasil produk kami langkung ti 98%, sabab kami bakal ngendalikeun kualitas na mimitina, ti mimiti matéri, aranjeunna QC bakal ngendalikeun kualitas nalika ngadamel, ogé tukang bakal mariksa sareng ngapdetarkeun pormulirna salawasna.

Q25: Sabaraha lami umur jasa produk WPC?
A: Éta sakitar 25-30 taun dina kaayaan ideal.

Q26: Istilah pamayaran anu mana anu bakal anjeun tampi?
A: Istilah pamayaran nyaéta T / T, Western Union sareng sajabina.

Q27: Ngabandingkeun sareng kai, naon kaunggulan produk WPC?
A: ka-1, produk WPC leres-leres ramah lingkungan, éta 100% didaur deui.
Produk ka-2, WPC tahan cai, tahan beueus, tahan kai sareng anti jamur.
Produk ka-3, WPC gaduh kakuatan tinggi, low maké jeung cimata, éta non-bareuh, euweuh deformasi sareng henteu pegat

Q28: Naha produk WPC peryogi ngalukis? Naon kelir anjeun tiasa nyayogikeun?
A: Salaku bédana sareng kai, produk WPC nyalira warna nyalira, aranjeunna peryogi lukisan tambahan. Sacara umum, kami nyayogikeun 8 warna utami salaku Cedar, konéng, pinus beureum, kai beureum, coklat, kopi, abu-abu ngora, abu biru. Sareng ogé, kami tiasa ngadamel warna khusus per pamundut anjeun.

Hoyong damel sareng urang?