• How to Cut & Fasten Composite Decking

    Kumaha cara motong & ngencarkeun dek komposit

    Sakumaha gambar tibalik anu ditingalikeun, panginten daérah anjeun sami sapertos kieu, henteu teratur sareng anjeun hoyong ngararancangna ku gaya anu khas. Tapi pabrik dek WPC sok nyarioskeun yén aranjeunna ngan bakal ngahasilkeun hiji atanapi dua ukuran sareng produk panjang. Nalika anjeun nguping ieu, anjeun panginten panginten ...
    Maca deui
  • Some Tips About WPC

    Sababaraha Tip Ngeunaan WPC

    Produk komposit palastik kai (WPC) mikaresep kaunggulan tina bahan kai sareng polimér, tapi éta gratis tina kakuranganana. Bahan wPC mangrupikeun kakuatan tinggi, nyegah bobo, résistansi cuaca, résistansi slip. Éta tiasa dianggo dina bentang, ngebon, villa sareng platform luar anu sanés. Kalayan manusa ...
    Maca deui
  • Can WPC decking be painted?

    Tiasa decking WPC dicét?

    WPC decking pondok pikeun palastik kai sareng dek komposit, éta beuki populér di sakumna dunya. Nalika kami ngajelaskeun dek komposit, urang sok nyarios WPC decking henteu aya lukisan, teu aya lem, pangropéa rendah. Teras panginten aya anu bakal bingung éta tiasa papan dek WPC dicét? Upami tiasa, kumaha ...
    Maca deui
  • Clean and Maintenance the WPC decking

    Bersih sareng Pangropéa dina dek WPC

    WPC decking ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan lantai kai tradisional sareng ayeuna janten beuki populér. Tapi teu aya decking WPC komposit nyaéta 100% gratis perawatan. Nalika dianggo, masih peryogi seueur perawatan rutin pikeun manjangkeun umur jasa, tapi pangropéa saderhana. Ogé noda dina ...
    Maca deui
  • The Installation Guide Of WPC Wall Cladding

    Pitunjuk Instalasi Of WPC Wall Cladding

    WPC pondok tina plastik kai sareng komposit, éta tahan cuaca, tahan cai, pencegahan serangga sareng pangropéa anu low. Kusabab seueur kamampuan anu saé, beuki seueur jalma bakal milih panel témbok WPC pikeun ngahias témbok na. Janten panginten sababaraha palanggan bakal bingung ngeunaan pamasanganana, sareng inst ...
    Maca deui
  • How To Install WPC Decking?

    Kumaha Masang WPC Decking?

    WPC Decking mikaresep kaunggulan bahan kai sareng polimér, tapi bébas tina kakuranganana. Janten komposit decking populér di panjuru dunya. Meureun anjeun bakal hariwang ngeunaan pamasangan, tong hariwang ngeunaan éta. gampang dipasang ...
    Maca deui
  • What is co-extrusion?

    Naon co-extrusion?

    Co-extrusion, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan kinerja anu unik sareng unggul. Sipat insulasi cap ngajantenkeun papan co-extrusion stabil pisan, permukaan moal dilegaan sareng ...
    Maca deui
  • What is 3D embossed Series?

    Naon 3D embossed Series?

    Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking mangrupikeun produk decking téknologi anyar, atanapi anjeun tiasa nyauran éta jero embossed atanapi super embossed. Téknologi utama nyaéta prosés anu timbul jero nalika produksi. Nalika ékstrusi réngsé, pola na mangrupikeun permukaan papan. Teknologi anyar 3D embossing ...
    Maca deui
  • What is WPC series?

    Naon séri WPC?

    WPC pondok tina komposit palastik kai, bahan utami nyaéta serat PE sareng kai. WPC resep kaunggulan tina bahan kai sareng polimér. Tapi leupas tina kakuranganana. Éta mangrupikeun gaganti anu hadé pikeun kayu. Pakét WPC luar biasa awét sareng dipikaterang pikeun geulisna, éstétis réalistis na ...
    Maca deui