Tiasa decking WPC dicét?

ew

WPC decking nyaéta pondok pikeun palastik kai sareng dek komposit, éta beuki loba populér di sakumna dunya. Nalika kami ngajelaskeun dek komposit, urang sok nyarios WPC decking henteu aya lukisan, teu aya lem, pangropéa rendah. Teras panginten aya anu bingung yén tiasa ngébréhkeun papan dek WPC? Upami tiasa , kumaha cét hiasan luar komposit WPC?

qwesfd

Tangtosna urang tiasa cet dek komposit, éta tiasa sami sareng kayu keras anu sanésna. Kadang-kadang urang hoyong warna anu sanés atanapi dek komposit anjeun nunjukkeun sababaraha luntur, maka éta panginten waktosna nyandak masalah kana panangan anjeun nyalira. Anjeun kedah nyiapkeun sikat, sababaraha cet sareng alat-alat anu diperyogikeun anu sanés. Teras urang tiasa ngamimitian cet urang dek WPC luar.

yu

Mimiti: Cabut atanapi nutupan pepelakan. Upami anjeun ngagaduhan leuweung dina papan dek WPC anjeun, anjeun kedah nutupan sareng sadayana dedaunan nganggo kanvas atanapi lawon serelek plastik atanapi cabut tina Lantai WPC.

Kadua: Bersihkeun dek anjeun. Sababaraha papan WPC anggo pikeun pribadi, anjeun tiasa sacara gampil ngabersihkeun komposit WPC anjeun nalika anjeun nyiapkeun cet. Kanggo lebu dasar sareng beberesih kokotor, anggo campuran cai sabun sareng mesin cuci listrik tekanan low atanapi sikat lemes. Pikeun miceun jamur sareng kapang, anjeun badé nyampur kana dua bagian cuka sareng hiji bagian cai kana ember. Bilas sacara jelas sareng garing.

Katilu: Keusik dek komposit anjeun sareng perdana. Pikeun nerapkeun jas paling lemes tina cet, anjeun tiasa keusik kai WPC anjeun dina arah sisikian supados degloss sareng ngalancarkeun papan dek. Pastikeun ngusap serutan sareng sapu sareng nyeuseuh ku cai sakali deui. Pilih akrilik éksterior lateks akrilik sareng tuang ember kana dulang roller anjeun.

Kaopat: Cét anjeun dek WPC luar. Nalika primér garing 100%, anjeun tiasa tuang 

cet teras anjeun di luar kana baki roller sareng damel. Deui, pastikeun ngantepkeun aplikasi anu munggaran garing sateuacan nambihan kamungkinan jaket kadua. Waktu garing mah béda. janten anjeun kedah parios labél produk kanggo waktos aplikasi jas anu disarankeun.

 

Salaku tambahan, warna naon anu anjeun pikahoyong, anjeun ngan ukur nyiapkeun lukisan anu munggaran. Mudah-mudahan anjeun tiasa ngagaduhan kahirupan anu langkung alami sareng produk WPC.

 


Pos waktos: Jun-09-2021