Kumaha cara motong & ngencarkeun dek komposit

sw

Sakumaha gambar tibalik anu ditingalikeun, panginten daérah anjeun sami sapertos kieu, henteu teratur sareng anjeun hoyong ngararancangna ku gaya anu khas. Tapi pabrik dek WPC sok nyarioskeun yén aranjeunna ngan bakal ngahasilkeun hiji atanapi dua ukuran sareng produk panjang. Nalika anjeun nguping ieu, anjeun panginten panginten desain anjeun henteu tiasa direalisasikeun. Tong hariwang, dek WPC komposit tiasa diteukteuk supados pas sareng asesoris anu béda-béda, komposit ogé tiasa dicukur, dipaku, dibor. Punten parios tip ieu di handap, anjeun bakal gampang lakukeun ku anjeun nyalira.

sadda

Anjeun tiasa ngadamel potongan silang anu sederhana decking kompositcara anu sami sareng anjeun tiasa motong pinus lemes-ragaji sirkular listrik bakal tiasa dianggo saé. Gergaji listrik tiasa nyayogikeun akurat, motong lempeng, sareng ragaji méja kalayan éksténsi dukungan tiasa ngajantenkeun sagala jinis motong langkung gampang. Bilah tipis karbida disarankeun — langkung saeutik huntu anu langkung saé pikeun potongan lemes. Entong ngantep wilah janten panas teuing nalika motong sabab ieu tiasa nyababkeun motong janten warped atanapi bergelombang.

mao

Upami masang decking di sekitar struktur anu aya, router anu saderhana tiasa dianggo pikeun motong anu melengkung. Motong bersih kedahna henteu nyésakeun bahan limbah naon waé, tapi upami anjeun kedah ngabersihkeun ujungna, nunjukkeun anjeun henteu nganggo sander. Sanders bakal ngaruksak bérés sareng dina seueur kasus batal jaminan anjeun. Ragaji coping leungeun bakal tiasa dianggo kalayan lancar pikeun ngalengkepan ujung-ujungna upami diperyogikeun. Anjeun tiasa motong hiasan luar salaku pikiran anjeun, ngan kedah ati-ati!

Jarak tambahan ogé penting antara ujung papan sareng dimana papan pendak sareng témbok nalika dek ngajalankeun jejeg sareng témbok. Antara papan tungtung-ka-tungtung, pasihan rohangan 3/16 inci. Dimana papan tungtung témbok témbok, tinggalkeun celah 1/2 inci anu séhat pikeun mastikeun bahanna tiasa ngalegaan sareng ngontrak tanpa kontak sareng témbok. Ieu bakal ningkatkeun umur panjang dek sareng ogé nyegah ruku nalika bagéan anu paling haneut dina sadinten.

Papan dek WPC tiasa ditancebkeun kana kai anu diubaran nganggo sekrup atanapi nganggo pengikat anu disumputkeun. Nganggo sekrup dek komposit penting pisan sabab dirancang khusus pikeun ngabantosan matéri dina tempatna.

swda

Padahal papan dek komposit langkung stabil tibatan pinus biasa, éta tetep tiasa peupeus nalika nyetir pengikat caket kana sisina. Liang pilot Pra-pangeboran tiasa nyegah ieu kajantenan sareng ngajantenkeun instalasi langkung gancang sareng lemes. Daripada liang pilot, sababaraha pabrik nyarankeun ngebor liang starter sakitar 1/8 inci jero kana bahan. Pilih ukuran bit anu diaméterna sami sareng inti jero sekrup sareng jaga supados henteu jero teuing kana matéri.

Countersink sekrup tapi henteu langkung jero tibatan sirahna. Di sagigireun nyiptakeun finish langkung kasar, countersinking anu jero tiasa ngirangan efektivitas pengikat sareng ngabatalkeun garansi. Éta ogé penting yén sadaya sekrup tiasa diamankeun dina sudut 90-derajat kana papan. Gancang ti gigir tiasa nyababkeun dimpling dina permukaan komposit sareng mar finish.

dgftrf
tgfyhty

Pos waktos: Jul-13-2021