Sababaraha Tip Ngeunaan WPC

wpc_news1

Produk komposit palastik kai (WPC) mikaresep kaunggulan tina bahan kai sareng polimér, tapi éta gratis tina kakuranganana. Bahan wPC mangrupikeun kakuatan tinggi, nyegah bobo, résistansi cuaca, résistansi slip. Éta tiasa dianggo dina bentang, ngebon, villa sareng platform luar anu sanés. Kalayan seueur kamampuan anu saé, beuki seueur anu nganggo bahan WPC pikeun ngahias daérahna. Nanging anjeun terang sababaraha tip produksi WPC?

wpc_news2

1. Sababaraha palanggan hoyong pisan nampi decking WPCna saatos aranjeunna mesen. Entong sabar teuing babaturan kuring, pabrik WPC peryogi waktos kanggo ngahasilkeun decking WPC komposit anjeun. Janten tong ngadorong pabrik pikeun ngahasilkeun papan WPC anjeun gancang, Upami bahan baku diasingkeun gancang teuing, sipat mékanis tina Lantai WPC bakal buruk nalika éta kabentuk. Tapi sanés hartosna, langkung laun sareng kualitas anu langkung saé.

wpc_news3

2. Sakumaha urang terang, produk WPC urang tiasa didaur ulang sareng lingkungan. Janten panginten sababaraha palanggan bakal hariwang ngeunaan kualitas kualitas kami. Kami komitmen ka anjeun yén kami moal nganggo bahan didaur. Sadaya pesenan kami, kami bakal nganggo bahan énggal sareng urang bakal nguji matéri nalika urang mésér matéri. Ngan sapertos kieu, urang tiasa mastikeun kualitas anu saé tina decking WPC komposit kami.

wpc_news4

3. Masalah anu paling umum pikeun produk WPC anu luntur. Salaku cuaca anu khusus, sapertos sinar panonpoé anu luhur anu ngajantenkeun sadaya produk gampang leungit warna na. Upami nagara anjeun ngagaduhan kaayaan anu sami, anjeun kedah nyarios ka pabrik urang. Urang tiasa nambihan langkung tambihan résistansi UV, éta bakal ngajantenkeun papan WPC langkung tahan luntur. Perkara naon waé, produk urang tiasa ngajaga warna sahenteuna 5-10 taun. Ieu mangrupikeun kamampuan anu saé pisan.

Janten kumaha ngeunaan tuangeun anjeun ngeunaan komposit WPC decking sareng ngajelaskeun kuring? Upami anjeun teu sabar pikeun ngadadak komposit palastik kai anjeun, buru-buru sareng kontak sareng kami!


Waktos Post: Jul-06-2021