Luar Co-extruded Kai komposit WPC Cladding

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:WPC Cladding
Barang No.Co-LS219H26
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 3,84 / M
Asal Produk:Cina
Warna:Coklat, kulawu, coklat beureum, coklat atanapi ngarobih
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:10-15 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

Co-extrusion WPC Cladding

Barang

Co-LS219H26

Bagian

 Picture 10050

Lebar

219mm

Kandel

26mm

Beurat

3150g / M

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

 Disaluyukeun

Aplikasi

Kolam renang, kebon luar

Perawatan permukaan

Disikat atanapi Sanding

Garansi

Lima taun

Fitur Produk
● Co-extrusion, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan kinerja anu unik sareng unggul. Sipat insulasi cap ngajantenkeun papan ko-extrusion stabil pisan , permukaan moal ngalegaan sareng ngontraksi sapertos komposit sanésna, antukna nyerep panasna handap hartosna kaki bulistir bakal resep deui, ditambah stabilitas UV na warna anu alamiah bakal tahan mangtaun-taun.

● Panel témbok co-extruded Lihua ngahontal variabel warna anu teu aya watesna sareng otentik, ngabandingkeun ngan ukur kayu alam, téknologi canggih sareng inovatif ieu ngamungkinkeun campuran warna anu luar biasa, nyayogikeun salah sahiji cladding komposit anu paling saé!
Henteu masalah warna normal atanapi warna campuran, urang tiasa ngalakukeun sakumaha kaputusan anjeun. Upami sababaraha warna khusus pikeun palapis témbok, punten kirimkeun kami sampel anjeun.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi dampak massa ragrag EN 15534-1: 2014 Bagéan7.1.2.1
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.1
Teu aya spesimen anu nunjukkeun kagagalan Teu aya rengat spésimén tés
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.2
Deflection handapeun beban kakuatan 500N ≤5.0mmBending
Maksimum beban nalika narekahan
Raray Hareup: Maksimum momotan: Hartosna 1906N
Deflection at 250N: mean 0.64mmBack raray:
Beban maksimum: Rata-rata 1216N
Deflection di 250N: 0.76mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.4
Rata-rata ngabareuhan: ≤10% kandelna, ≤1.5% lébarna, ≤0,6% panjangna
Pembengkakan maks: thickness12% kandelna, ≤2% lébarna, ≤1,2% panjangna
Nyerep cai:
Rata-rata: ≤8%, Maks: ≤10%
Rata-rata ngabareuhan: 2,25% kandelna, 0,38% lébarna, panjangna 0,15%
Max ngabareuhan: 2,31% dina kandelna, 0,4% lébarna, panjangna 0,22%
Nyerep cai: hartosna: 5,46%, maks: 5,65%
Koefisien ékspansi termal linier EN 15534-1: 2014 Bagéan9.2
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.5
≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹ Hartosna: 46,8 x10⁻⁶ K⁻¹
Tarik ngaliwatan résistansi EN 15534-1: 2014 Bagéan7.7
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6
Angkatan dina kagagalan: 479N,
Nilai rata-rata: 479N,
Modeu kagagalan: 479N
Aya retakan dina spésimen tés
Panas malikkeun EN 15534-1: 2014 Bagéan9.3
EN 479: 1999
EN 15534-5: 2014 Bagéan 4.5.6
Suhu Tés: 100 ℃ Hartosna: 0,09%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • unduh pituduh pamasangan témbok

    wall cladding installation guide_01

    Q1: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
    A: produk Lihua parantos diuji ku SGS kalayan standar kadali mutu EU WPC EN 15534-2004, rating seuneu EU Standar sareng tingkat rating seuneu B, WPC Amérika dina standar ASTM.

    Q2: Naon jinis sertifikasi anu anjeun parantos lulus?
    A: kami Certified sareng ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC sareng PEFC.

    Q3: Palanggan anu mana anu parantos anjeun lulus inspeksi pabrik?
    A: Sababaraha palanggan ti GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, jsb parantos nganjang ka pabrik urang, sadayana sadayana sugema kalayan kualitas sareng jasa kami.

    Q4: Naon sistem pameseran anjeun sapertos kitu?
    A: 1 pilih matérial anu pas anu urang butuhkeun, parios kualitas bahanna saé atanapi henteu
    2 parios bahanna saluyu sareng kabutuhan sistem urang sareng sertifikasi
    3 ngalakukeun tés matéri, upami diliwatan, maka bakal mesen.

    Q5: Naon standar panyadia perusahaan anjeun?
    A: Éta sadayana kedah cocog sareng standar kabutuhan pabrik urang, sapertos ISO, ramah lingkungan, kualitas luhur, jsb.

    Q6: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé? Naon kapasitas unggal sét maotna?
    A: Biasana hiji kapang tiasa dianggo 2-3 dinten, urang bakal ngajaga éta saatos unggal urutan, kapasitas unggal sét bénten-bénten, pikeun papan normal sadinten nyaéta 2.5-3.5ton, produk 3D timbul nyaéta 2-2.5 ton, ko- produk ékstrusi nyaéta 1.8-2.2 ton.

    Q7: Naon prosés produksi anjeun?
    A: 1.Pastikeun kuantitas sareng warna urutan sareng konsumén
    2. Artisan nyiapkeun formula sareng ngadamel sampel pikeun mastikeun warna sareng saatos diubaran ku palanggan
    3. Teras janten granulasi (Nyiapkeun bahan), teras bakal ngamimitian ngadamel, produk ékstrusi bakal ditumpukeun di lokasi anu khusus, engké urang bakal ngalakukeun saatos diubaran, maka urang rangkep ieu.

    Q8: Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?
    A: Éta bakal béda-béda numutkeun kuantitasna. Sacara umum éta ngeunaan 7-15 dinten kanggo hiji wadah 20ft. Upami 3D embossed sareng produk ko-extrusion, urang peryogi 2-4 dinten langkung umum salaku prosés Kompléks.

    Q9: Naha anjeun gaduh jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
    A: Umumna urang gaduh jumlah minimal, éta 200-300 SQM. Tapi upami anjeun hoyong ngeusian wadah kana beurat wates, sababaraha sababaraha produk kami bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun!

    Q10: Naon total kapasitas anjeun?
    A: Umumna kapasitas total kami nyaéta 1000 ton per bulan. Salaku kami bakal nambihan sababaraha jalur produksi deui, ieu bakal ningkat dina waktos engké.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami