Résistansi Cuaca Luar Kai Komposit WPC Deck kerung

Pedaran pondok:

Kapamilikan Produk:WPC Decking
Barang No.LH140H25B
Pamayaran:TT / LC
Harga:$ 2,25 / M
Asal Produk:Cina
Warna:Kopi, Coklat, Kayu, Kai Beureum, Cedar, hideung, Abu, sareng sajabana
Palabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés:10-15 Dinten


Detil Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tanda Produk

Nami

WPC kerung Decking

Barang

LS140H25B

Bagian

 Picture 277

Lebar

140mm

Kandel

25mm

Beurat

2560g / m

Kapadetan

1350kg / m³

Panjangna

2.9m 3.6m atanapi ngaropea

Aplikasi

Bentang, Kebon, Vila

Perawatan permukaan

Alur

Garansi

Lima taun

Fitur Produk
● Bahan utama decking WPC nyaéta PE, serat kai sareng bahan aditif. Decking WPC urang populér di sadaya dunya nalika urang nganggo bahan alam.

● decking WPC urang geulis sareng elegan tekstur sisikian kai alam, toél kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa minuhan sagala rupa sarat konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor sareng dipotong supados pas aksésoris tina spésifikasi anu béda, sapertos bentang, kebon luar, taman, supermarket, jst.

● Decking WPC urang ramah lingkungan, didaur ulang sareng teu aya bahan kimia bahaya, henteu peryogi lukisan, teu aya lem sareng perawatan rendah.

● Decking kami ngagaduhan kabisa cuaca anu saé, éta tiasa cocog ti -40 ℃ dugi ka + 60 ℃. Decking WPC urang tiasa dianggo di sadaya dunya. Kusabab papan kami tahan cuaca, anti slip, sababaraha retakan, warp, friendly alas kaki . Ditambah aditif UV ngajantenkeun tahan papan urang UV, tahan luntur sareng awét. Stabilitas diménsi anu hadé ngalawan Uap sareng suhu.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Hasil

Résistansi Slip garing EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Hartosna 73, Min 70
Slip Resistansi baseuh EN 15534-1: 2014 Bagéan6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendil≥36 Arah longtitudinal: Hartosna 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.4 Arah horizontal: Rata-rata 45, Min 43
Pasipatan fléksural EN15534-1: 2014 AnnexA -F'max: Hartosna≥3300N, Min≥3000N Kakuatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.2 -Defleksi dina handapeun beban 500N Maksudna≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus élastisitas: 3969 MPa
Beban maksimum: Hartosna 3786N, Min 3540N
Deféksi dina 500N:
Hartosna: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Bengkak sareng nyerep cai EN 15534-1: 2014 Bagéan8.3.1 Rata-rata ngabareuhan: ketebalan ≤4%, lébar ≤0.8%, panjangna ≤0,4% Rata-rata ngabareuhan: 1,81% kandelna, 0,22% lébarna, panjangna 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.5 Pembengkakan maksimal: ≤5% kandelna, ≤1,2% lébarna, ≤0,6% panjangna Max ngabareuhan: 2,36% dina ketebalan, 0,23% lega, panjangna 0,44%
Nyerep cai:

Nyerep cai: hartosna: 4,32%, maks: 5,06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Lalawanan kana lekukan EN 15534-1: 2014 Bagéan7.5 Brinell karasa: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagéan 4.5.7 Laju pamulihan elastis: 65%

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Unduhan Pitunjuk Déwan

    anzhuang2

    Q1: Naon waktos pangirimanna?
    A: Dina waktos 15-25 dinten saatos nampi pesenan sareng setoran anjeun.

    Q2: Naha produk komposit palastik kai ramah lingkungan?
    A: Leres. Kusabab WPC moal splinter, warp atanapi luntur cara kai teu, éta nyirorot ngurangan siklus boros tina perbaikan sareng ngagantian sareng ngaleungitkeun sering aplikasi tina cet, panyegel sareng noda anu ngabahayakeun lingkungan.

    Q3: Naha anjeun ngecas conto?
    A: Kami nyayogikeun conto gratis, tapi biaya pengiriman kedah dibayar ku nasabah.

    Q4: Naha anjeun tiasa nyayogikeun conto buku pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun pasar?
    A: Leres, urang tiasa ngarancang sareng nawiskeun conto buku. Naon deui, éta mangrupikeun kahormatan pikeun ngabantosan konsumén urang ngabeungharan pasar

    Q5: Dupi anjeun nawiskeun desain pengemasan sakumaha pamundut konsumén?
    A: Leres. Kami tiasa nyetak kotak bungkus sakumaha anu anjeun peryogikeun. Atanapi urang tiasa nyayogikeun desain populér pikeun rujukan anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami